Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AGRONOMO: Demonstrație pe teren cu tocătoare vegetale de ultimă generatie, cu post de conducere sau radiocomandate

AGRONOMO: Demonstrație pe teren cu tocătoare vegetale de ultimă generatie, cu post de conducere sau radiocomandate
Comentează 1

                 In data de 1 Noiembrie 2022, mai multe persoane, reprezentanti ai unor institutii publice alaturi de fermieri din zona aradului, au fost invitate sa participe la o demonstratie organizata de Agronomo.

                AGRONOMO este, in domeniu, cel mai modern centru comercial din ARAD cu o gama larga de motoutilaje, tehnica de irigatii, fitofarmacie, service si prestator de servicii in domeniul peisagistic si horticol. Magazinul si serviceul se afla in Gradiste, pe Str. Petru Rares, Nr.111 din Arad si este reprezentant online pe www.agronomo.ro

                 In cadrul evenimentului din 1 Noiembrie s-au adus in fața invitatilor utilaje de ultima generatie pentu curatarea terenului. 

                In ultima perioada, tot mai multe terenuri cu vegetatia spontana ajung sa creeze probleme fitosanitare sau de alergii. Acestea sunt greu de controlat iar obligativitatea curatarii este un factor din ce in ce mai necesar. Cei de la Agronomo au initiat o demonstratie in forta alaturi de invitati si au testat tocatoare vegetale atat cu post de conducere cat si radiocomandate. Scopul a fost sa descopere impreuna cu cei prezenti limitele fiecarui utilaj in parte si aplicabilitatea acestora pe teren pentru obtinerea celor mai rentabile si performante solutii in functie de conditiile de lucru.

                O parte din tocatoarele vegetale sau de material lemnos scoase in evidenta au fost:

- Grillo Climber 10 AWD 27 – Tractoras de tocat cu post de conducere

- MDB Green climber LV600 plus – Tocator senilat multifunctional si radio telecomandat

- Caravagi BIO 230 CIPPO – Tocator crengi si resturi vegetale cu remorca

                Cei de la AGRONOMO, sunt dealer autorizat pentru Stihl, Honda, Bcs, Pellenc, Makita, Pedrollo, Hunter, GRILLO, MDB, BCS, Caravagi si multe altele. Toate acestea sunt reprezentate prin gama completa de produse, accesorii, consumabile si service autorizat.

                Pop Victor, reprezentantul Agronomo, acorda un interes deosebit aducerii mai aproape de oameni a solutiilor inovatoare, ca si cele prezentate in cadrul acestui eveniment. Avand deschidere fata de tot ce e nou si dorinta de a promova curatenia si ordinea in natura, tanarul considera ca prin informarea asupra tehnologiilor noi care usureaza munca si cresc randamentul se poate face cu adevarat diferenta!

 

Galerie foto (162)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite