Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aerocrioterapia, o nouă metodă de tratament pusă la dispoziția arădenilor de Cryoturcin

Surorile Turcin, Radmila și Vesna, au adus la Arad o nouă metodă de tratament, aerocrioterapia. Cryoturcin, parte a cunoscutei Policlinici Turcin, funcționează pe strada Mucius Scaevola la numărul 60, și pune la dispoziția arădenilor interesați o aparatură de ultimă generație.

Aerocrioterapia, o nouă metodă de tratament pusă la dispoziția arădenilor de Cryoturcin
Comentează 1

„Ne place să credem că fiecare persoană merită să trăiască viaţa la un nivel ridicat a calităţii acesteia, caracterizat prin stare de bine atât la nivel psihico-emotional cât şi la nivel fizic. Astfel ne-am propus să aducem în Arad aerocrioterapia, prin Cryoturcin. Dorim să contribuim la menţinerea stării de sănătate a clientior noştri, şi totodată la restabilirea acestei stări de sănătate la persoanele la care este deficitara din anumite puncte de vedere. Odată cu revigorerea stării de sănătate, optimismul şi fericirea se vor reflecta pe toate planurile”, susține Radmila Bugari, managerul Policlinicii Turcin. Aceasta susține că aerocrioterapia este o metodă inovativă, naturală şi non-invaziva de prevenţie şi suport a sănătăţii. „Beneficiile imediate sunt atât pe partea de remodelare corporală, înfrumuseţare şi wellness cât şi pe parte de  recuperare fizică după efort fizic: ardere rapidă a grăsimilor şi stratului de celulită; recăpătarea şi menţinerea elasticităţii pielii; restabilirea funcţiei metabolice după efort; terapia durerii şi a inflamaţiei, recuperare postoperatorie, îmbunătăţirea stării generale şi a somnului”, mai spune Radmila Bugari.

O tehnologie revoluționară

Potrivit specialiștilor, criosauna reprezintă o tehnologie revoluţionară, cu patru axe importante: recuperare, sănătate, frumusețe și anti-aging și slăbire.

Aerocrioterapia, denumita popular și criosauna, este o metodă ce consta în răcirea simultană a întregii suprafeţe a corpului uman în mediu gazos cu temperatura extrem de scăzută (până la -180°C). Șocul termic scurt și controlat ajută organismul să-și regăsească echilibrul, elimină stresul și consecințele sale, reduce celulita și greutatea corporală. După criosaună se obține o regenerare naturală a celulelor, se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală și metabolismul, se îmbunătățesc funcțiile sexuale. De menționat că în timpul procedurilor, organismul generează „hormonul fericirii”, ceea ce asigură o stare de bine ce durează în timp.

Reprezentanții Cryoturcin susțin că aceasta este o cale rapidă (maxim 3 minute ) de tratament și recuperare după traumatismele sportive, dar și de refacere rapidă a capacitaților sportive după efort prelungit. Cu ajutorul criosaunei se pot trata eficient și o parte dintre cele mai frecvente afecțiuni cronice.

Aparat cu acțiune locală

Pe lângă criosaună, Cryoturcin pune la dispoziția pacienților și un alt aparat cu acțiune locală, criofan. Acesta a fost conceput pentru tratamentul local al diferitelor zone ale corpului (față, articulații, etc.) cu ajutorul unui flux de vapori de aer și azot cu temperatura cuprinsă între -70°C până la -90°C. Poate fi folosit în cosmetică (celulită, acnee, seboree, etc), dermatologie (psoriazis, neurodermită, eczeme, etc), neurologie (nevrite, nevralgii, radiculite), chiropraxie, tratamentul traumatismelor, tratamentul arsurilor, medicină sportivă și recuperarea după intervenții chirurgicale.

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite