Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Admitere 2020 - Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – Alege Facultatea de Știinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială

Admitere 2020 - Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – Alege Facultatea de Știinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială
Comentează 0

Vrei să afli mai multe informații despre cele 9 facultăți ale universității de stat din Arad. Urmărește site-ul www.arq.ro și îți vom prezenta specializările de la fiecare facultate.  Înscrierea va începe din 6 iulie și se poate realiza online pe site-ul www.uav.ro sau direct  la centrul de înscriere din Bd. Revoluție nr. 72.

Alege Facultatea de Știinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială

Vrei să lucrezi în învățământul primar sau preșcolar, vrei să te implici în sistemul de învățământ special? Vino la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială! Te așteptăm pentru a te pregăti pentru cariera didactică. Dacă visul tău e să lucrezi în domeniul asistență socială sau dacă vrei să profesezi ca și psiholog, tot la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială vei găsi cei mai buni specialiști care să te îndrume și să te învețe.

Te așteptăm până în 26 iulie si din 1 septembrie și până pe 10 septembrie la centrul de înscrieri din Bd. Revoluției nr.72 sau online pe www.uav.ro   să alegi unul din programele de licență sau master ale facultății noastre.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite