Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adili spune PA UTA-ei. Fără el (şi poate nu numai) reunirea e pe 8 ianuarie

Adili spune PA UTA-ei. Fără el (şi poate nu numai) reunirea e pe 8 ianuarie
Comentează 0

"După atâtea schimbări la nivel de lot de jucători și de bancă tehnică considerăm că este nevoie cât mai repede de o schimbare la nivel de conducere. E nevoie de o conducere sau de o persoană în primul rând cu potențial financiar, care poate asigura un buget pentru salariile și primele jucătorilor și angajaților și alte tipuri de cheltuieli care nu pot fi plătite din bugetul asigurat de primărie. Astfel asigurarea acestui buget pentru salarii, prime și diverse cheltuieli intră în sarcina echipei manageriale, cum a intrat până acum și va intra și în viitor", spunea managerul Alexandru Meszar la analiza finalului de an la UTA.    

Iar de aici fiecare înţelege ce doreşte. Ce e clar este faptul că deja se vorbeşte de prima plecare din lotul Bătrânei Doamne. Fundașul macedonian Mevlan Adili, care s-a transferat la începutul acestui an calendaristic la gruparea arădeană, a obținut acordul de principiu pentru rezilierea contractului cu arădenii. În statistica InStat din acest sezon, fundașul dreapta de 23 de ani e primul la pase precise, la deposedări reușite și faulturi suportate și al doilea, după Scutaru, la dueluri câștigate în defensivă și intercepții în terenul advers.

Altfel, conform sportarad.ro, antrenorii Cristi Todea, Cristi Păcurar și Sorin Botiș au fixat o dată a reunirii lotul pentru pregătirea de iarnă, respectiv 8 ianuarie 2018. Și tot tinerii tehniceni au optat pentru un cantonament montan la Moneasa în a doua decadă a lunii ianuarie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite