Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adevărul.ro: „Cine sunt politrucii ALDE care nu se dau duşi de la guvernare”

Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în MAE, Bogdan Mosii, secretar general adjunct tot la Externe, Nicolae Nasta, secretar de stat în MApN şi Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, nu vor să plece de la Putere, chiar dacă ALDE, partidul care le-a oferit funcţii, a ieşit de la guvernare, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Nici primarii ALDE nu vor să divorţeze de PSD pentru a nu rupe majorităţile pe plan local, scrie Adevărul.ro.

Adevărul.ro: „Cine sunt politrucii ALDE care nu se dau duşi de la guvernare”
Comentează 1

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că mai mulţi  „colegi de la ALDE“ au ales să rămână alături de PSD, deşi Călin Popescu Tăriceanu i-a ameninţat cu excluderea din partid. „Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat, unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe care au spus că ei nu vor să iasă de la guvernare pentru că drumul lor li se pare corect alături de PSD“, a declarat Viorica Dăncilă. Cei doi secretari de stat pomeniţi de premier sunt Maria Magdalena Grigore (Externe) şi Nicolae Nasta (Apărare), susţin surse politice pentru „Adevărul“. Şi nu sunt singurii.

Intră aici pentru a afla mai multe detalii: https://adevarul.ro/news/politica/exclusiv-politrucii-alde-nu-dau-dusi-guvernare-tariceanu-parasit-doamnele-incredere-1_5d751e52892c0bb0c6690c77/index.html?fbclid=IwAR2HsLhZ3zwqiX4-P19ziZR-pAetLHs2vQbVS7oUCNj_S1V6sgZmwACzafo

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite