Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adevărul a ieșit la suprafață! Parlamentarii PSD s-au întâlnit degeaba cu ministrul Energiei!

În aceste zile, în care cea mai importantă problemă a Aradului este situația CET și posibilitatea ca arădenii să rămână fără căldură, apă caldă, parlamentarii PSD precizează că s-au dus la ministrul Energiei să....îl întrebe dacă Falcă are într-adevăr programată o întâlnire pe marți pentru a rezolva situația.

Adevărul a ieșit la suprafață! Parlamentarii PSD s-au întâlnit degeaba cu ministrul Energiei!
Comentează 1

Asta este principala grijă a lui Fifor, Căprar, Tripa și Todor, nicidecum rezolvarea situației CET. Deci ca să înțelegem situația: patru parlamentari ai puterii s-au dus , într-o perioadă de criză, la ministrul numit de coaliția de guvernare PSD-ALDE și în loc să reglementeze situația au vrut să stea la taclale pe marginea unei întâlniri programate.

Întrebarea logică care rezultă din întâlnirea parlamentarilor PSD cu ministrul Energiei este ce au rezolvat pentru Arad în privința CET-ului? Pentru că arădenii nu se pot încălzii cu bârfele și întâlnirile la o cafea cu mai marii din PSD.

Domnilor parlamentari, dacă tot v-ați întâlnit cu ministrul Energiei, ce ați reușit să rezolvați?!

Ținem să precizăm faptul că guvernul PSD vinde gaz în Ungaria, iar în România cer în avans banii pentru furnizarea acestui serviciu către CET Arad. Deduceți dumneavoastră câtă importanță i se dă Aradului și problemelor cu care se confruntă.

Lazăr Pană

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite