Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Judecătorii arădeni au avut mai multe dosare de soluționat în acest an

La Tribunalul Arad, din analiza comparativă a evidenţelor statistice cu aceeaşi perioadă a anului 2020, în ansamblu, se observă creştere a volumului de activitate în anul 2021, în aproape toate materiile. Volumul total de activitate al Tribunalului Arad a crescut cu 17,57%.

Judecătorii arădeni au avut mai multe dosare de soluționat în acest an
Comentează 0

De precizat că, volumul total de activitate al Tribunalului Arad, în primele trei trimestre ale acestui an, a crescut şi faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019, cu 6,84%, când volumul total de activitate al Tribunalului Arad era de 7.373 de dosare.

În ceea ce priveşte Secţia I Civilă, se constată o creştere a volumului de activitate cu 19,28%. La Secţia a II – a Civilă, volumul total de activitate a crescut cu 0,81%. În ceea ce priveşte Secţia a III – a de Contencios Administrativ şi Fiscal, Litigii de Muncă şi Asigurări Sociale, volumul de activitate a crescut  cu 37,15%.Numărul de acţiuni în materie de litigii de muncă a crescut cu 72,44%. La Secţia penală, volumul de activitate a crescut cu 9,63%.

În ceea ce priveşte judecătoriile aflate în circumscripţia Tribunalului Arad,  din analiza comparativă a evidenţelor statistice cu aceeaşi perioadă a anului 2020, se observă urătoarele:

Volumul total de activitate al Judecătoriei Arad a crescut cu 4,04%.

La Secţia civilă a Judecătoriei Arad volumul de activitate a crescut cu 2,71%, iar volumul de activitate al Secţiei penale a crescut cu 9,79%.

În ceea ce priveşte Judecătoria Chişineu Criş, se constată o creştere a volumului de activitate cu 6,10%.

La judecătoria Ineu, volumul de activitate a scăzut cu 6,17%, la Judecătoria Lipova, volumul de activitate a scăzut cu 6,70%, iar la Judecătoria Gurahonţ, se constată o creştere a volumului de activitate cu 11,04%.


Scrie un comentariu

trimite