Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Arad.

 Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Arad.
Comentează 0
  Sub autoritatea Instituției Prefectului, începând cu data de 3 iulie a.c., timp de două săptămâni, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului desfășoară, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

După activitățile desfășurate ieri, 4 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 126 de societăți comerciale, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Un număr de 3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsutrilor de protecție individuală, 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor la circulația rutieră și 16 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel de activități vor avea loc zilnic, în următorele două săptămâni, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.


 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite