Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acțiuni ale Crucii Roșii Arad

Acțiuni ale Crucii Roșii Arad
Comentează 0

CRUCEA ROSIE ARAD CONTINUA ACTIVITAILE UMANITARE

Dorim sa va informam ca filiala de Cruce Rosie Arad, impreuna cu voluntarii sai continua sprijinirea actiunilor in sprijinul populatiei afectate de COVID. In acest sens am trimis la centrul de noapte al Primariei Arad pentru persoanele campate acolo lenjerie, 130 bucati, paturi 60 bucati, pt spitlalul judetea UPU 20 paturi, DGASPC 20 paturi.paturile au fost aduse azi de 3 voluntari din depozit SNCRR Oradea.Multumim voluntari Delia, Razvan, Andrea, Albinka.

Dupa multe cautari am reusit sa contactam o firma care ne-au trimis 20 combinezoanecu botosei de protectie, combinezoane care au ajuns, 11 buc la UPU spital, 6 buc la DSP pentru personal laborator analize COVID si la DSGASPC 2. Posibilitatea achizitionarii a fost sprijinita de donatiile financiare facute in contul filialei deschis pentru cheltuieli COVID Multumim tutror care au donat. Continuam activitatea mai avem solicitari pentru inca 100 de combinezoane de protectie pe care le vom avea saptamana viitoare in Arad. Sant comandate.

Am dori sa fim sprijiniti financiar pentru achizitionare materiale protectie in contul deschis la BCR Arad  ag A Iancu RO83RNCB0016005441210031 ACESTA ESTE UN CONT SPECIAL DESCHIS PENTRU DONATII. Dorim sa aveti incredere in noi respectam cheltuielile doar pentru materiale de sprijin alaturi de autoritatile publice locale, institutii.

Impreuna pentru umanitate Stai acasa.

Director

Cuvineanu Iudita

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite