Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acțiune caritabilă: militarii din Cetatea Aradului împreună cu Paraclisul de la Trei Insule au poposit pe Valea Mureșului

Marele Praznic al Nașterii Domnului îndeamnă pe fiecare dintre noi la bunătate, bucurie sufletească, dragoste față de aproapele. Este sărbătoarea familiei, a păcii și a bunei înțelegeri. Perioada aceasta binecuvântată ce precede Marele Praznic, este un bun prilej în a căuta și găsi oameni sărmani care au nevoie de ajutorul nostru.

Acțiune caritabilă: militarii din Cetatea Aradului împreună cu Paraclisul de la Trei Insule au poposit pe Valea Mureșului
Comentează 0

Astfel, așa cum o fac de câțiva ani, militarii din Cetatea Aradului împreună cu Paraclisul de la Trei Insule al Arhiepiscopiei al Aradului, au adus o rază de lumină pe fețele triste ale unor oameni necăjiți. În ajunul Sfântului Nicolae au poposit pe Valea Mureșului unde au împărțit alimente, obiecte electrocasnice și vestimentare.

Moșul nu i-a uitat nici pe cei mici care au primit jucării, cărți și dulciuri.

Fapta cea bună vine in contextul unei excelente colaborări de mulți ani între Armată și Biserică concretizată prin frumosul gând: „Dăruind vei dobândi”.

Preot militar David Adrian

Foto: Plt.adj. Traian Comarnescu

                                                                                                        

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite