Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un TIR și un autoturism și un copil decedat lângă Beliu

Accident între un TIR și un autoturism și un copil decedat lângă Beliu
Comentează 0

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei  17,00b un accident rutier s-a produs pe DJ 792A, la ieșire din Beliu spre Bocsig,. Au fost implicate un autoturism Audi (cu nr. de Franța) și un autotren și o  victimă a rămas încarcerată. La fata locului s-au  deplasat pompierii de la Garda Ineu cu o Autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

În autoturism se afla o familie: mama (29), tata (34) și 2 copii (12 și aprox.9). Mama, tata și copilul de 12 ani sunt constienti și li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani, cel încarcerat, a fost extras și declarat decedat, după cum ne-a transmis capitan Călin Demșa, din partea ISU Arad.

Iată și punctul de vedere, oficial, al IPJ Arad:
”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor, a condus un autoturism din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj.
În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, după cum ne-a transmis inspector Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.


 

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite