Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aceste zodii au ghinion în dragoste, în martie 2017

Este de ajuns un singur pas greșit pentru a distruge tot ce ai clădit în ani de zile... cam așa este și în dragoste, iar unele zodii sunt pur și simplu ghinioniste la capitolul amor, în luna martie.

Aceste zodii au ghinion în dragoste, în martie 2017
Comentează 0

Berbec

Impulsivi și agresivi, Berbecii riscă să distrugă o relație frumoasă din cauza unor bârfe, a unei impresii greșite sau a unor zvonuri false. Cu cât mai veche este relația, cu atât mai mult neîncrederea și brutalitatea vorbelor vor avea un impact mai puternic. Riscul de divorț este la cote maxime în cazul nativilor căsătoriți, de aceea este indicat să fii mai rezervat, mai prudent și mai drăgăstos. Arată-i persoanei de lângă tine că o apreciezi.

Rac

Influențele astrale au un imact negativ asupra vieții amoroase a Racilor, dar nici nativii nu fac nimic pentru a scăpa de această influență. Poate este cazul să nu mai cauți perfecțiunea în persoana iubită, poate ar trebui să încerci să nu mai controlezi totul și să nu mai planifici timpul împreună în cele mai mici detalii. Puțin neprevăzut și adrenalină sunt de dorit.

Află dacă te numeri printre zodiile care au ghinion în dragoste în luna martie AICI.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite