Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Acest șofer inconștient a fost prins de polițiștii arădeni pe baza imaginilor unui martor

Un arădean de 30 de ani a rămas fără permis o perioadă de 30 de zile și a plătit o amendă consistentă după ce a efectuat o depășire riscantă, iar un alt șofer l-a filmat.

VIDEO | Acest șofer inconștient a fost prins de polițiștii arădeni pe baza imaginilor unui martor
Comentează 0

Șoferul grăbit a fost filmat la ieșirea din Sâmbăteni spre Arad, pe DN7. Un arădean care are instalată pe mașină o cameră de înregistrare video a oferit imaginile Redacției ARQ pentru a arăta cât de inconștienți pot fi unii conducători auto, din pricina cărora pot muri pe șosele oameni nevinovați.

În imagini se vede autoturismul implicat într-o depășire la limită. Șoferul nu a ținut cont că nu avea spațiu suficient pentru ca manevra să fie sigură. O altă mașină, care circula regulamentar, putea să ajungă în șanț din cauza manevrei riscante, conducătorul fiind nevoit să tragă brusc de volan pentru a evita o coliziune. Norocul șoferului care circula regulamentar a fost că tocmai trecea pe lângă un refugiu, astfel că nu a ajuns cu mașina în câmp.

Cel care a filmat momentul a alertat și Poliția, care a ridicat imaginile. Astfel, vinovatul a fost identificat, fiind un bărbat de 30 de ani din Gurahonț. Lui i-a fost suspendat dreptul de a circula o perioadă de 30 de zile și a trebuit să plătească o amendă de 580 de lei.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite