Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acest detaliu le pune în dificultate pe multe femei! Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Iată care este cel mai simplu truc

Fiecare femeie s-a îndrăgostit cel puțin o data de o pereche de pantofi cu toc, iar apoi a regretat amarnic că i-a cumpărat. Asta deoarece, în magazin, majoritatea pantofilor par comozi și ușor de purtat, însă după câteva ore de mers pe jos încălțată cu ei chiar și câțiva pași devin o adevărata tortură!

Acest detaliu le pune în dificultate pe multe femei! Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Iată care este cel mai simplu truc
Comentează 0

Dacă și ție ți s-a întâmplat acest lucru cel puțin o dată, știi bine la ce ne referim. Cu toate acestea, dacă vrei să îți achiziționezi încălțăminte cu toc destul de înalt, dar nu știi cum să faci să te asiguri că aceștia vor fi și comozi, tot ce trebuie să faci este să urmeză sfaturile de mai jos.

 

Fără barete în cazul doamnelor cu picioare mai groase!

În primul rând, trebuie să știi că în cazul in care ai câteva kilograme în plus trebuie să eviți tocurile prea înalte. Asta deoarece nu vor face altceva decât să crească și mai mult presiunea asupra coloanei, iar tu te vei alege atât cu picioare umflate, cât și cu niște dureri groaznice!

Totodată, persoanele care au câteva kilograme în plus trebuie să evite să poate pantofi cu barete prinse în jurul gleznei – nu fac altceva decât să accentueze efectul de bicioare butucănoase.

Totodată, doamnele care se încadrează în această categorie și își doresc o ținută elegantă ar fi bine să aleagă un toc de o grosime medie, intrucat nici tocul foarte gros, insa nici tocul cui nu le avantajeaza. Editorii de la Feminis.ro sfătuiesc persoanele din această categorie să evite și încălțarile care au tocurile cu forma triunghiulară, dar și ghetele la baza gleznei.

Însă atunci când vine vorba despre comoditate, lucrurile se complică puțin. Asta deoarece chiar și o pereche de pantofi cu toc nu prea înalt și gros ne poate da mari bătăi de cap!

 

Cum să alegi cei mai comozi pantofi

În funcţie de tipul de încălțări pe care vrei să le achiziționezi – fancy – de club, elegant – pentru serviciu, casual – pentru mers mult, sau de sport –, trebuie să mergi în magazin cu ciorapii sau şosetele pe care le porţi de obicei cu asemenea încălţăminte. Astfel, dacă, de exemplu, ai nevoie de pantofi de birou pentru sezonul rece, ia cu tine dresurile groase pe care le foloseşti în acea perioadă a anului.

 

Trucul util în cazul pantofilor cu toc

Dacă și tu îți dorești pantofi care să-ți dea o ținută cât mai elegantă, trebuie să știi că în acest caz tot ce ai de făcut este să măsori distanța dintre tocul pantofilor și talpa acestora.

Dacă această distanță este de 3 centimetri nu vei simți că te dor picioarele și îi vei putea purta fără griji ore întregi.

Însă, dacă distanța dintre tocul pantofilor și talpa acestora este de 2.5 cm ori mai mică, evită să îi cumperi.

Ține cont de aceste trucuri de fiecare dată când îți cumperi o pereche de pantofi comozi sau de cizme. Dacă faci o comandă online, cere detalii vânzătorului și află dacă pantofii se încadrează în lista celor pe care îi poți achiziționa, mai prezizează sursa citată.

Sursa landia.ro


Scrie un comentariu

trimite