Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

Acelaşi păcătos sfert 3: Univ Goldiş ICIM Arad - Sepsi Sf. Gheorghe 63-69

Acelaşi păcătos sfert 3: Univ Goldiş ICIM Arad - Sepsi Sf. Gheorghe 63-69
Comentează 0

Excelent start de meci în faţa campioanei en-titre pentru Univ Goldiş ICIM Arad. Trupa lui Stacey Nolan a pornit ca din tun, reuşind să aibă la jumătatea confruntării un avans de 5 puncte, pe un joc ofensiv condus de Nagy, Mc Guire sau Stroman, dar şi pe o defensivă de fier, cu 30 de recuperări. De partea cealaltă Pfirman şi Thompson au ţinut trupa din Covasna în viaţă.

În partea secundă deşi Nagy a deschis seria marcatoarelor, Sepsi a revenit spectaculos, şi prin Jeffrey a egalat la 43, după care Pfirman şi Părău au pus puncte importante pe tabelă. Aradul a gâfâit în start de sfert 3, cu aproape 4 minute fără punct marcat (45-49)! McGuire dă semnalul revenirii, şi Aradul rămâne în cărţi cu 10 minute înainte de final, scor 50-52, după o repriză a 3-a dominată de campioane.

Dacă Jeffery marchează prima în sfertul 4, Hadzovic replică cu o triplă, 53-54. Din păcate momentul nu e speculat de galben-albastre. Ba, dimpotrivă, Thompson cu 5 puncte consecutive, şi mai apoi rezerva Kilin cu o triplă îngroapă speranţele, pentru un 53-63!  Degeaba Nagy este peste tot, şi îşi desăvârşeşte cea mai bună evoluţie stagională, şi Aradul e la 63-67 dar Stroman ratează 2 libere (!!!), pentru că Sepsi e echipa ce domină campionatul, şi are maturitatea necesară unei victorii scurte, după un joc însă în care oaspetele au fost muncite rău de tot.

Rămâne un final de an cu eşec pentru Arad, dar cu o evoluţie bună, dacă excludem acel păcătos sfert 3, ce sa dovedit decisiv. Fetelor lui Nolan nu le rămâne decât sătrângă rândurile să să pregăteasc cu atenţie jocurile cu Satu Mare, Alexandria sau Tg. Mureş, şi de ce nu chiar Târgovişte, pentru a putea ajunge unde îşi doresc, în play-off.

Univ Goldiş ICIM Arad - Sepsi Sf. Gheorghe 63-69 (23-17, 18-19, 9-16, 13-17)

Arad: Nagy 20, McGuire 12, Hadzovic 9 (1x3), Stroman 9, Karakasevic 7, Pasic 6

Sf. Gheorghe: Jeffrey 16 (1x3), Thopson 16, Pfirman 15, Marshall 8, Părău 6, Huţanu 5, Kilin 3 (1x3). Au mai jucat: Harris, Stoenescu.

sursa foto: Valentin Marian

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite