Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT RUTIER PE DN 7 ÎN LOCALITATEA LIPOVA

ACCIDENT RUTIER PE DN 7 ÎN LOCALITATEA LIPOVA
Comentează 0

”Din primele cercetari efectuate s-au stabilit următoarele: In aceasta dimineața, in jurul orei 5,50, un bărbat de 34 de ani, din județul HUNEDOARA, a condus un autocamion in cuplu cu semiremorca pe DN 7, dinspre Arad în spre Deva, iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, la km 511+150 m, semiremorca a derapat în curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 68 de ani, din Arad.
In urma impactului a rezultat decesul conducătorului microbuzului si rănirea gravă a unui pasager, precum si rănirea ușoară a 11 pasageri din microbuz”, după cum ne-a comunicat purt[torul de cuvânt al IPJ, Claudia Iuga.

A intervenit  Detașamentul de Pompieri ARAD cu o autospecială cu apă și spumă, un ecchipaj de descarcerare mică ARAD, un echipaj de descarcerare mică Bârzava, SMURD Arad, SMURD Vladimirescu, SMURD Birchiș, două ambulanțe și  Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență LIPOVA . În urma accidentului 4 persoane au rămas încarcerate din care 1 decedata, dup[ cum ne-a comunicat maior George Pleca, din partea IJP Arad.

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite