Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier la ieșirea din localitatea Horia spre Arad

Accident rutier la ieșirea din localitatea Horia spre Arad
Comentează 0

În această noapte, în jurul orei 02:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, la ieșirea din localitatea Horia, spre Arad.

Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului, au rezultat 3 victime, printre care una încarcerată.
Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical.

În urma evaluării medicale, toate cele trei victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, după cum a comunicat Biroul de presă al ISU Arad.

 

Și iată că, pentru a menaja somnul jurnaliștilor, gest pe care-l apreciem la superlativ,  Biroul de presă al IPJ Arad transmite și dânsul la ora 9,00 următorul comunicat:

”La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 21 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a  rezultat rănirea conducătorului auto și a două pasagere, care au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite