Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier între un autoturism cu o camionetă pe Autostrada A1 în zona Ceala (FOTO)

Joi, 17 iunie, în jurul orei 12,30 a avut loc un accident rutier între  un autoturism cu o camionetă pe Autostrada A1 în zona Ceala, sensul de mers spre Nădlac. În urma impactului o victimă a rămas încarcerată. A intervenit Descarcerarea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj medical.

 Accident rutier între un autoturism cu o camionetă pe Autostrada A1 în zona Ceala (FOTO)
Comentează 0

Victima, un bărbat a fost extrasă din autoturism și predată echipajului de pe Salvare în stare stabilă și cooperantă.

Din primele verificări a reieșit că un barbat de 30 de ani, din localitatea Aluniș, care conducea un autoturism pe autostrada, la ieșirea spre DN7, la 500 de metri de sensul giratoriu, a intrat în coliziune față-spate cu un autotren condus de un bărbat de 52 de ani din municipiul Arad.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest în cazul conducătorului autotrenului a rezultat negativa iar conducătorului autoturismului urmează sa ii fie recoltate probe biologice.

Polițiștii Biroului Autostrăzi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

La ora 13.30, a fost dat drumul la trafic pe banda 2 imediat după ce victima a fost descarcerată. 

 

Claudia Gavra

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite