Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier între două autoturisme lângă Bârzava

Accident rutier între două autoturisme lângă Bârzava
Comentează 0

Update

La sosirea echipajelor de intervenție au găsit două victime, bărbați, una incarcerata și decedată, cealaltă cu multiple fracturi. Victima constienta va fi preluata de elicopterul SMURD. Echipajul de stingere a executat misiuni de protecție pentru ca existau scurgeri de combustibil.


In după-amiaza zilei de joi, 19 Decembrie, a avut loc un accident rutier între doua autoturisme. In urma impactului o persoana incarcerata a decedat si o persoana constienta a fost scoasă afara din auto (scoasa de participantii la trafic) la iesirea din Conop spre Barzava (DN7).  Forte participante au fost un echipaj de stingere At5003 (posibile scurgeri de lichide combustibile), descarcerarea și SMURD, de la Secția Barzava au participat 11 subofiteri, un echipaj medical SAJ Lipova, un echipaj SMURD elicopter. A fost anuntat dispeceratul Drumuri Naționale. 

DN 7 este blocat.

”Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 15.45, un bărbat de 36 ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.N .7, din direcția Arad - Deva, în afara localității Conop, fiind singur în autoturisnm.
Ajungând la km 492+190 m, fără a se asigura corespunzător, conducătorul auto a pătruns pe contrasens și s-a angajat în depășirea unei autoutilitare condusă de un tânăr de 26 ani, din județul Alba, cu toate că din sens opus se apropia un autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din Pecica, cu care a intrat în coliziune frontală.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de eveniment și rănirea gravă a bărbatului de 43 de ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean Arad.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, după cum ni s-a relatat din partea Biroului de presă al IPJ Arad.

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite