Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal pe DN7, între Păuliș și Lipova (FOTO) / UPDATE: Cum s-a produs accidentul

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 16.00, între Păuliș și Lipova (zona Barațca), care s-a soldat cu două victime încarcerate.

Accident mortal pe DN7, între Păuliș și Lipova (FOTO) / UPDATE: Cum s-a produs accidentul
Comentează 3

Update 1 Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Arad, în jurul orei 16:05, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe DN 7, în afara localității Păuliș, a avut loc un accident rutier cu consecințe grave.

Un bărbat de 50 de ani, din Săvârșin, transporta, cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, un buldoexcavator de aproximativ 25 de tone.

Într-o curbă la dreapta, utilajul a căzut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 24 de ani, din Săvârșin. După impact, autoturismul a fost proiectat în dreapta sensului de mers, în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu moartea conducătoarei auto și rănirea gravă a pasagerei, în vârstă de 22 de ani, din Săvârșin, care a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că șoferul autoutilitarei nu era sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


O victimă era inconștientă și a fost declarată decedată de echipajul medical.

O a doua victimă este conștientă și este transportată la spital. 

S-au deplasat la accident o ambulanță Lipova, un echipaj SMURD Arad și elicopterul.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa din sens opus.

Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. 
Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital.

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite