Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal la ieșire din Arad spre Vladimirescu / UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs la ieșire din municipiul Arad spre Vladimirescu, în urmă cu aproximativ o oră. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată, iar unul dintre autoturisme este răsturnat, echipajul de descarcerare acționând pentru scoaterea victimei încarcerate, o femeie, dintre fiarele contorsionate ale mașinii. În scurt timp, victima a fost extrasă din mașină și predată echipajului de ambulanță, care a început efectuarea manevrelor de resuscitare. 

Accident mortal la ieșire din Arad spre Vladimirescu / UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore
Comentează 0

Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarată decedată. SMURD Vladimirescu a preluat o altă victimă, stabilă și a plecat spre UPU Arad. Traficul este blocat în zona trecerii la nivel cu calea ferată. 

Sâmbătă, 13 februarie, în jurul orei 16.00, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Arad și Vladimirescu a avut loc un accident între un Citroen și un Renault. În urma ciocnirii frontale dintre cele două autoturisme, a murit o femeie având în jur de 40 de ani.  Femeia era la volanul Renault-ului, iar soțul său aflat pe scaunul din dreapta, primește îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul Citroenului a fost transportat de SMURD Vladimirescu la Unitatea de Primire Urgențe. 

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 15,35, a avut loc un accident mortal pe DN 7, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Mișca, care se deplasa dinspre Vladimirescu spre Arad și un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Șagu, care se deplasa din sens opus.
În urma evenimetului rutier și-a pierdut viața conducătoarea auto. Au mai fost răniți ușor conducătorul auto și un pasager din celălalt autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

Claudia Gavra

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite