Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal la Bocsig; șoferul vinovat a fugit / UPDATE: Șoferul vinovat a fost reținut și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare

Un accident mortal a avut loc, în această seară la Bocsig, iar șoferul vinovat a fugit, din informațiile noastre fără să încerce să frâneze.

Accident mortal la Bocsig; șoferul vinovat a fugit / UPDATE: Șoferul vinovat a fost reținut și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare
Comentează 2

Update 3 Șoferul vinovat a fost reținut și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare

Șoferul vinovat a fost prins în cursul zilei de astăzi. ,,Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului în persoana unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Șiria, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive", susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Update 2 Polițiștii caută șoferul care a fugit. Victima avea 53 de ani

Aseară, în jurul orei 22,30, un bărbat de 53 de ani, din Bocsig, aflat în traversarea D.N. 79/A, a fost accidentat mortal de un autoturism care se deplasa dinspre Sebiș spre Ineu.

După impact, autoturismul și-a continuat deplasarea.

Se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului autoturismului și stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Update 1 Se verifică camerele de luat vederi din zonă

Potrivit unor martori, accidentul pare să fi avut loc undeva între trecerea de pietoni de la Primărie și stația de autobuz, acolo fiind locul în care  a fost găsit corpul neînsuflețit al victimei.

Având în vedere că în zonă sunt camere de luat vederi, potrivit unor informații de care dispunem, acum se verifică pentru a se vedea dacă au surprins accidentul și dacă da, ce s-a întâmplat.

 


În condițiile în care polițiștii sunt în căutarea celui care a produs accidentul, două dintre grupurile de Facebook folosite de șoferi pentru a face schimb de informații anunță că își sistează temporar activitatea.

,,Având in vedere nefericitul accident de la Bocsig, soldat cu decesul unei persoane si părăsirea locului accidentului de catre sofer, Info Trafic Arad si Radar Arad isi sisteaza temporar activitatea. 
Multumim de intelegere", anunță administratorii celor două grupuri.

Sursa foto: Facebook Teodora Felicia Abrudean

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite