Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un VW și un tractor între Semlac și Șeitin

Accident între un VW și un tractor între Semlac și Șeitin
Comentează 5

În seara zilei de Duminică, 9 Octombrie, în jurul orei 19,30, pe Drumul Județean 709/D, între localitățile Semlac și Șeitin a avut loc un accident, în urma căruia a rezultat o victimă rănită grav.

Coliziune a avut loc între un tractor și un autoturism VW și în urma impactului șoferul autoturismului a fost grav rănit fiind transportat în comă de către o Ambulanță la Timișoara.

”În seara zilei de 9 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, în circumstanțe care urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident grav.

Un bărbat de 64 de ani, din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/D, dinspre Semlac spre Șeitin, a intrat în coliziune cu un tractor neînregistrat, în cuplu cu un utilaj agricol, care se deplasa în fața sa.

Șoferul autoturismului a fost rănit grav, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul tractorului, un bărbat de 54 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, după cum comunică Biroul de Presă al IPJ Arad.

 

RECTIFICARE:

Am fost informat din două surse, independente una de alta, că victima accidentului, care a și decedat ulterior la spitalul din Timișoara, a fost conducătorul tractorului, un bărbat în vârstă de aproximativ 52 de ani și nu șoferul VW-ului.

 

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite