Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între două VW-uri, cu un mort și mai mulți răniți pe Autostrada Arad - Timișoara

Accident între două VW-uri, cu un mort și mai mulți răniți pe Autostrada Arad - Timișoara
Comentează 0

Astăzi, 14 octombtrie,  in jurul orei 15,00, accident rutier pe Autostrada A1 la aproximativ 1 km de Vama Nadlac. Sunt implicate 2 autoturisme: VW Golf și VW Touareg. Exista 2 victime încarcerate in Golf, una conștientă iar cealaltă inconștientă. VW Touareg este răsturnat cu roțile in sus sunt ieșiți toți din autoturism. Intervine Detasamentul Arad cu 1 Descarcerare ușoară, SMURD TIM, SAJ Pecica, Elicopter SMURD. Traficul nu este blocat, se poate circula normal.

Update INFO accident:

Al doilea autoturism este vorba despre un VW Sharan cu un singur pasager, care s-a autoevacuat singur.
Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vamă către Arad pe ambele benzi. In VW Golf se aflau inițial 3 persoane: Șoferul (inconștient, posibil decedat), in dreapta o persoana de sex feminin care a ieșit din autoturism (primește îngrijiri de la SAJ Pecica) și o persoana de sex feminin prinsă in spate (descarcerată și predata la Elicopterul SMURD)

Al doilea autoturism este vorba despre un VW Sharan cu un singur pasager, care s-a autoevacuat singur. Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vamă către Arad pe ambele benzi, după cum ne-a transmis capitan Călin Domșa, din partea ISU Arad.

Update INFO accident
Persoanele rănite sunt:
VW Golf:
• femeie (64 ani) cu traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toraco-abdominal și traumatism de bazin care a fost transportată la spital de către Elicopterul SMURD
• femeie (43 ani) cu traumatism de bazin care a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ Pecica
VW Sharan:
• bărbat (60 ani) cu traumatism cranio-cerebral, contuzie coloana cervico-dorsala, traumatism toracic care a fost transportat la spital de către SMURD Arad

De aproximativ 10 minute se circula pe o bandă.

Foto: ISU Arad

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite