Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident îngrozitor pe DN1: doi morți și 7 răniți. Un elicopter SMURD la fața locului

Două persoane au murit, iar alte 7 au fost rănite în urma unui accident pe DN1, în dreptul localității Româneşti (între București și Ploiești), în care au fost implicate trei autovehicule: un camion, un microbuz de pasageri și un autoturism. UPDATE: cele două persoane decedate sunt șoferii microbuzului și camionului.

Accident îngrozitor pe DN1: doi morți și 7 răniți. Un elicopter SMURD la fața locului
Comentează 0

UPDATE: Persoanele decedate sunt doi bărbați cu vârste de 30 și respectiv 45 de ani, fiind vorba despre șoferul autocamionului și cel al microbuzului. O femeie de 26 de ani, care este grav rănită, a fost preluată de elicopterul SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

UPDATE: Traficul a fost reluat, pe un fir alternativ, în ambele sensuri, dirijat de poliţişti la kilometrul 49. Se estimează reluarea traficului, în condiţii normale, în aproximativ 30-45 de minute.

Un microbuz de pasageri a fost lovit de un camion la km 49 de pe DN1. Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, pe drumul naţional (DN) 1, în judeţul Prahova, în care au fost implicate un autocamion, un microbuz şi un autoturism.

"Din păcate avem doi decedați. Este vorba de un microbuz, un autoturism și o mașină de transport marfă. Se intervine chiar acum, colegii de la fața locului decid dacă pacienții ajung la Ploiești sau București și dacă este cazul să fie luat cineva cu elicopterul", a declarat la Realitatea TV Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a se permite acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului, traficul rutier va fi blocat pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 49, la Româneşti, începând cu ora 07.30.

Un elicopter SMURD și 8 autospeciale speciale de intervenție au fost trimise la fața locului.

Sursa foto: http://www.observatorulph.ro

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite