Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE VIDEO: Accident grav între un autobuz și o basculantă la Secusigiu

UPDATE VIDEO: Accident grav între un autobuz și o basculantă la Secusigiu
Comentează 1

În după-amiaza zilei de joi, 24 mai, în jurul orei 16,30, conducătorul unui autobuz, care transporta acasă muncitori ce lucrau la Astra Vagoane Arad, într-o curbă periculoasă de la ieșirea din localitatea Secusigiu, a derapat (probabil datorită vitezei excesive și carosabilului umed), pătrunzând pe contrasens și ciocnind-se cu o basculantă ce venea din sens opus.

În urma impactului șoferul autobuzului  și încă trei pasageri au suferit răni foarte grave, fiind transportați la Spitalul Județean Arad de către un elicopter SMURD și Ambulanțe.

”În jurul orei 16,21 de minute am fost anunțați prin 112 că avem un accident de circulație produs pe raza localității Satu Mare din jud. Arad, pe Drumul Județean 682. Odată ajunși la fața locului am constatat faptul că sunt implicate două autovehicule, și anume un autocar de transport persoane, capacitate 31 în care în momentul de față știm că erau 5 persoane, inclusiv conducătorul auto, iar celălalt autovehicul, o autobasculantă marca MAN, cu conducătorul auto singur în cabină. În urma impactului au rezultat patru victime, din primele cercetări rezultând că conducătorul auto a vehicolului de transport persoane a pătruns pe sensul opus de ciculație, intrând în coliziune cu autovehiculul marca MAN”, după cum a relatat comisarul Răzvan Meszar  din partea Poliției Rutiere Arad.

”A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad, cu două autospeciale Descarcerare, Descarcerare ușoară și Descarcerare grea, de asemenea o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială SMURD, elicopterul SMURD și patru Ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. În momentul sosirii primelor două echipaje la fața locului au găsit patru victime, dintre care două încarcerate în stare gravă. Cele două victime încarcerate au fost descarcetare și predate către echipajele de salvatori, de pe Autospeciala SMURD și Autospeciala Ambulanță. Una dintre victime, în stare stabilă și gravă, a fost preluată ulterior de către elicopter, iar celeilalte victime i s-au acordat îngrijiri medicale în autospeciala SMURD Terapie intensivă - mobilă, tot în stare stabilă, dar foarte gravă. Două victime în stare bună, cu multiple fracturi, preluate de echipajele de Ambulanță”, după cum a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad.

 

Vasile Zărăndan

 

UPDATE: Pasagerul ce stătuse pe scaunul din dreapta în autobuz a decedat în urma unui stop cardiac.

Galerie foto (69)


Scrie un comentariu

trimite