Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav în Timiş: Femeie de 31 de ani, moartă după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren

O femeie în vârstă de 31 de ani a murit, vineri seară, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea, fără să se asigure, pe o linie ferată din judeţul Timiş, fiind lovită de un tren. Maşina în care se afla femeia a fost târâtă de trenul Inter Regio aproximativ 200 de metri.

Accident grav în Timiş: Femeie de 31 de ani, moartă după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren
Comentează 0

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Mugurel Ioja, a declarat pentru News.ro că un accident feroviar a avut loc între localităţile Hodoni şi Satchinez, iar în urma accidentului o femeie de 31 de ani a decedat.

"O femeie de 31 de ani se pare că nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, maşina sa fiind lovită de trenul care circula între Hodoni şi Satchinez. În urma accidentului, şoferiţa, care se afla singură în autoturism, a decedat. Nicio persoană din tren nu a suferit răni. Pompierii au intervenit la locul accidentului cu două autospeciale, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi 11 subofiţeri”, a declarat Mugurel Ioja.

Martorii spun că autoturismul, un Volkswagen, a fost târât de trenul InterRegio pe o distanţă de aproximativ 200 de metri, iar femeia a rămas încarcerată în maşină.

Mecanicul trenului le-a povestit poliţiştilor ajunşi la locul accidentului că a observat maşina care se apropia de linia ferată, dar a crezut că se va opri.

"Am văzut că se apropie maşina de calea ferată. Apoi a frânat uşor şi am crezut că se opreşte, dar în secunda următoare a trecut peste linii. N-am avut ce să mai fac”, a spus mecanicul trenului.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite