Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cumplit pe E85, provocat de un sinucigaș! Șoferul e bănuit că și-a înjunghiat soția

Un accident extrem de grav a avut loc, joi dimineață după ora 7, pe DN2 (E85), în județul Vrancea. Două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit și au fost aruncate în afara carosabilului. Șoferul din autoturism și-a pierdut viața în urma impactului. UPDATE.Conform celor mai noi informații, șoferul din autoturism a intrat intenționat într-unul dintre TIR-uri după ce și-ar fi înjunghiat soția înainte să plece de acasă.

Accident cumplit pe E85, provocat de un sinucigaș! Șoferul e bănuit că și-a înjunghiat soția
Comentează 0

UPDATE. Conform celor mai noi informații, șoferul din autoturism a intrat intenționat într-unul dintre TIR-uri după ce și-ar fi înjunghiat soția înainte să plece de acasă.

"Un bărbat de 54 de ani din Vrancea, în timp ce conducea un Opel Astra a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir care circula din direcţia opusă, după care a ricoşat într-un alt tir", a declarat subcomisarul Aurel Cristian de la Poliţia Rutieră Vrancea.

În urma impactului, bărbatul a decedat. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Traficul pe E 85 este în continuare blocat, cozile depăşind 4 km pe ambele sensuri de mers. Pentru fluidizarea traficului, oamenii legii au dirijat alternativ circulaţia pe drumuri de exploataţie agricolă.

În urma accidentului, cel puțin o persoană și-a pierdut viața. Este vorba de șoferul autoturismului, intrat în coliziune cu două TIR-uri.

Traficul este complet blocat la această oră, a declarat la ora 9 la Realitatea TV subcomisarul de la Centrul Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85), la ieşirea din localitatea Dumbrăveni către Râmnicu Sărat, în judeţul Vrancea, a avut loc în jurul orei 07.15 un accident rutier în care au fost implicate două tiruri şi un autoturism. Traficul este oprit total. Autotrenurile sunt ieşite în decor.

Circulaţia rutieră a fost blocată, joi dimineața, pe DN2B, între localităţile buzoiene Gălbinaşi şi Bentu, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, a informat Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2B, între Gălbinaşi şi Bentu (în judeţul Buzău), a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06.15, un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară şi un tir. Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil alunecos (polei). Circulaţia este deocamdată oprită pe ambele sensuri", potrivit unei informări a Centrului Infotrafic.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să reducă viteza de deplasare, să manifeste prudenţă sporită la volan şi să nu bruscheze comenzile autovehiculului.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite