Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu trei răniți între Arad și Zimand (FOTO)

Un accident grav de circulație a avut loc azi, 1 Aprilie, în jurul orei 17,00, între Arad și Zimand Cuz și s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Au fost implicate două autoturisme și, deși a fost solicitat echipajul de descarcerare, acesta nu a intervenit, toate cele trei victime au ieșit singure din mașini. Într-o tentativă de depășire eșuată, au intrat în coliziune frontală o camionetă Iveco și un autoturism Skoda. 

 

Accident cu trei răniți între Arad și Zimand (FOTO)
Comentează 0

Pompierii au acționat pentru asigurarea zonei accidentului pentru a se evita producerea altor situații de urgență. Din păcate, trei persoane au fost rănite și au fost preluate de ambulanța aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Arad și de echipajul SMURD și transportate la spital. 

Traficul a fost blocat timp de o oră, chiar în urmă cu câteva minute, circulația a fost reluată pe DN79. 

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 16.50, pe DN 79, a avut loc un eveniment rutier - coliziune între un autoturism condus de un arădean de 74 de ani și o autoutilitară condusă de un timișorean de 43 de ani.
În urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul autoturismului și o pasageră de 53 de ani, din Șimand, amândoi fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că niciunul dintre cei doi conducători auto nu consumase alcool. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Claudia Gavra

Vasile Zărăndan

Galerie foto (3)