Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu trei autoturisme pe strada Praporgescu

Accident cu trei autoturisme pe strada Praporgescu
Comentează 1

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în după amiaza zilei de Sâmbătă, 8 Aprilie, în jurul orei 14:45, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, în municipiul Arad pe strada Praporgescu.

În urma accidentului a rezultat o victimă de sex feminin, conștientă, cooperantă, neîncarcerată. Acesta a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Pompierii arădeni au acționat și pentru degajarea unui copac căzut peste un autoturism în urma accidentului rutier, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, după cum ne-a comunicat Biroul de Presă al ISU Arad.

”În ziua de 8 aprilie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări, a reieșit că o tânără de 22 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe Splaiul General Praporgescu din municipiu, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un copac.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară (la prima vedere) a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, a precizat Biroul de Presă al IPJ Arad.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite