Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu o victimă la Felnac

Ieri, 7 iulie 2022, în jurul orei 18:10, polițiștii Serviciului Rutier Arad au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Felnac.

Accident cu o victimă la Felnac
Comentează 0

Din cercetări a reieșit că o femeie de 39 de ani, din satul Felnac, care conducea un autoturism pe D.J.682 a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare negativa în cazul conducatoarei autoturismului iar în cazul bărbatuui o valoare de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale poliției a rezultat faptul ca acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motociclul nu figurează înmatriculat în circulație.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Scrie un comentariu

trimite