Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu Mitsubishi contra VW pe B-dul Revoluției

Accident cu Mitsubishi contra VW pe B-dul Revoluției
Comentează 4

În seara zilei de marți, 12 iunie, în jurul orei 22,00, conducătorul unui  Mitsubishi, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care staționase cu autoturismul pe B-dul Revoluției, în apropiere de OPTICA VESZI, într-un moment total neinspirat s-a hotărât să-și mute mașina vis- a-vis, în parcarea dintre liniile de tramvai, numai că nu s-a asigurat  la timp și tocmai atunci pe banda întâi a trecut în direcția Mc Donalds o fată de 25 de ani cu un VW.

Impactul nu a mai putut fi evitat, fata cu Volkswagen-ul a fost proiectată într-un copac decorativ, pe care l-a retazat de la rădăcină și s-a oprit până la urmă 20 de metri mai departe, sub vitrina magazinului de încălțăminte AMELY. 

Visătorul șofer cu Mitsubishi s-a trezit și el ejectat pe trotuar, exact lângă ușa magazinului de ochelari OPTICA VESZI, ceea ce este cu siguranță  un semn din partea destinului, că doar dacă ar fi văzut bine, n-ar fi ciocnit VW-ul. Așa că poate ciocni cu curaj mâine, de data asta la ușa magazinului și să-și comande o pereche de ochelari noi ! 

Fata a suferit contuzii ușoare, echipajul SMURD, după ce i-a acordat primul ajutor, transportând-o totuși la Spitalul Județean Arad pentru un control mai amănunțit.

Las cititorii arq să-și imagineze singuri ce s-ar fi întâmplat dacă, în momentele când cele două autoturisme au fost aruncate pe trotuar, s-ar fi aflat prin preajmă trecători.

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (46)


Scrie un comentariu

trimite