Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal pe DN 7; drumul este complet blocat

În zona localității Milova în jurul orei 15,20 a avut loc un grav accident de circulație. Au fost implicate două autocamioane și un autoturism Alfa Romeo, iar două persoane au rămas încarcerate.

Accident mortal pe DN 7; drumul este complet blocat
Comentează 0

În urma coliziunii, DN 7 este complet blocat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, a intervenit Secția Bârzava, cu două autospeciale de descarcerare, autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și elicopterul SMURD.

După intervenția salvatorilor, ambele victime au fost descarcerate. Un bărbat, șoferul autoturismului, a fost inconștient și ulterior a decedat, iar o femeie, conștientă, a fost preluată de elicopterul SMUD.

Potrivit polițiștilor, drumul va mai fi blocat încă o oră și jumătate, până la finalizarea măsurătorilor.

Iată și o sinteză a IPJ Arad:

”Din primele cercetări, colegii mei au constatat următoarele: Astazi, în jurul orelor 15.20, un bărbat de 61 ani, din jud. Argeș, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Milova, dinspre Arad spre Deva, iar la km 501+700 m, într-o curbă periculoasă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 51 ani, din Bârzava, după care a ricoșat într-o altă autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, care se deplasa regulamentar în același sens de mers cu autoturismul, condusă de un bărbat de 51 ani, din Arad.
Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul bărbatului de 61 ani și rănirea gravă a unei femei de 62 ani, din jud. Argeș, pasager în autoturism. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală”, după cum ne-a transmis inspector principal Claudia Iuga.

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite