Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu două victime în Vlaicu (FOTO)

Un accident violent a avut loc aseară, în cartierul Aurel Vlaicu, zona Lebăda. Două autoturisme s-au ciocnit puternic din cauza neacordării de prioritate, respectiv una dintre mașini a pătruns pe Calea Aurel Vlaicu de pe strada Fulgerului. Autoturismul VW care a pătruns pe strada principala din cartier a fost izbit din plin de un autoturism Mercedes care circula, potrivit martorilor, cu viteză, pe Calea Aurel Vlaicu. 

Accident cu două victime în Vlaicu (FOTO)
Comentează 0

În urma impactului, două persoane din VW au fost rănite și transportate la spital pentru tratament și investigații. Este vorba despre șofer și pasagera din dreapta față. Traficul a fost blocat zeci de minute în zona, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de intervenție. 

Potrivit IPJ Arad, ieri, 17 Decembrie 2021, în jurul orei 19,35, un arădean de 54 de ani, a condus un autoturism pe strada Fulgerului. La intersecția cu Calea Aurel Vlaicu a pătruns în intersecție, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 30 de ani. În urma impactului a fost rănit șoferul primului autoturism și o femeie de 54 de ani, pasageră, aceștia fiind transportați la spital in vederea evaluării și acordării de îngrijri medicale. Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool. Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: AradTraffic 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite