Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident (cu doi grav răniți) între un Citroen, un Iveco și un Seat pe pod la Subcetate (Foto)

Accident (cu doi grav răniți) între un Citroen, un Iveco și un Seat pe pod la Subcetate (Foto)
Comentează 7

În seara zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 22,00, conducătorul unui microbuz Iveco, ce se deplasa în direcția Aradul Nou, când a ajuns pe pod la Subcetate, în condițiile unui carosabil foarte alunecos și a unei cețe intense, a derapat întorcându-se cu microbuzul în diagonală pe sensul de mers și a fost lovit în plin de un Seat ce venea în urma lui, condus de o fată de aproximativ 25 de ani. În momentul următor din autoturism s-a dat jos tânăra șoferiță,  pentru a vedea cât de lovită îi este mașina iar din microbuz a coborât tatăl conducătorului auto, de asemenea pentru a evalua amploarea pagubei. Numai că exact atunci din spate a venit încă un microbuz Citroen, întrând în plin în cele două mașini deja accidentate și strivind-o pe fată între Seat și balustrada ce separă sensurile de mers ale podului, iar pe bărbatul ce coborse din Iveco prinzându-l între cele două microbuze.

Atât fata de 25 de ani, cât și bărbatul de aproximativ 55 de ani au fost transportați la Spitalul Județean Arad de către un echipaj SMURD și o Ambulanță.

Circulația pe sensul de mers în direcția Aradul Nou a fost oprită pentru aproximativ 2 ore, pentru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile de rigoare.

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite