Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu automobil Ford Mondeo pe Șoseaua Arad - Șiria

Accident cu automobil Ford Mondeo pe Șoseaua Arad - Șiria
Comentează 6

În dimineața zilei de luni, 14 Martie, în jurul orei imposibile, 7,00, conducătorul unui Ford Mondeo, un bărbat  în etate de 74 de ani, care circula cu autoturismul în direcția Arad, într-o curbă deosebit de periculoasă, a (ză)uitat să reducă viteza și s-a trezit cu mândreața de automobil pe arătură.

Noroc de la bunul Dumnezeu că mașina a zburat peste șanțul de la marginea șoselei, că, dacă ar fi căzut cumva în tranșeea proaspăt săpată împotriva invaziilor extraterestre, căci se pare că Cetatea Șiriei este tot mai vizitată de OZN-uri, ar fi fost nevoie de o macara de mare tonaj să o scoată la lumina zilei.

Din fericire imprudentul conducător auto a suferit leziuni ușoare, fiind totuși transportat de către Ambulanță la Spitalul Județean Arad, mai mult pentru sperietură!

Iar la locul accidentului, după cum probabil vă imaginați, a sosit imediat în zbor planat escadrila aeropurtată a Firmei Consuel Transport, Vulturul Pleșuv & Șoimul Pletos recuperând autoturismul de pe terenul arabil!

Iar eu mă  întreb pentru a nu știu câta oară, oare când va da Parlamentul României o lege prin care să ni se ia tuturor conducătorilor  auto  (seniori și senioare, deopotrivă !!!) permisul, după împlinirea nobilei vârste de 70 de ani ?!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite