Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accesorii şi bijuterii argint Arad Belladonna. Pot fi cumpărate în cutii de lemn personalizate cu un design aparte

Cel mai modern magazin de accesorii şi bijuterii de argint s-a deschis în Arad, pe strada pietonală Meţianu, la numărul 4.  Bijuteriile provenite din Italia sunt elaborate urmărind renumita tradiţie a bijuteriei artizanale italiene care dintotdeauna evidenţia privilegiul de a fi intrat în casele nobile, în cele ale aristrocraţiei europene de la sfârşitul secolului al IXX-lea și secolul XX. În versiunea originală, bijuteriile Belladonna aveau doar diamante, rubine şi safire.

Accesorii şi bijuterii argint Arad Belladonna. Pot fi cumpărate în cutii de lemn personalizate cu un design aparte
Comentează 0

După 120 de ani de tradiţie în bijuterii artizanale, firma italiană a fost refondată în 2013 de către o nouă conducere care a ales să menţină neschimbat design-ul istoric inventat de Riccardo Belladonna.  S-a trecut însă la înlocuirea diamantelor, a safirelor, rubinelor şi a altor pietre preţioase cu pietre  moderne precum cristalele semipreţioase.

Accesoriile şi bijuteriile de argint au fost aduse în România de către scriitorul Luca Vincenti.

„În această operă de remodernizare, Belladonna  continuă să se inspire din tradiţia seculară a bijuteriei italiene care din 1893 şi până astăzi, păstrează neschimbată originea produsului,  aducând însă obligatoriu modificări ale contemporaneităţii. În două cuvinte: tradiţie şi actualitate. Am dorit de asemenea, să aducem un plus magazinului din Arad şi să deschidem şi un studio foto”, a declarat Luca Vincenti, director artistic al magazinului de accesorii şi bijuterii argint Arad Belladonna.

Toată gama de bijuterii poate fi achiziţionată direct din magazinul de pe strada Meţianu sau online de pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro. Fiecare bijuterie are un certificat de garanție. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri între 50 de lei și 1.000 de lei. De asemenea, cine doreşte poate achiziţiona în cutii de lemn personalizate cu un design aparte. La evenimentul de lansare al magazinului au participat sute de persoane din diferite domenii de activitate.

site http://bijuterii-belladonna.ro/

facebook https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Meţianu, 4 Arad (Romania)

mobile  +40 753644402

fix +40 (371)414.160

 

program: Luni-Vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 10.00-14.00

Duminică închis

 

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite