Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Abuzată de tatăl său, o fată de 15 ani s-a spânzurat

Georgiana Denisa Unchiaşu, o fată în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână de către părinţi. Vineri, adolescenta a fost găsită spânzurată într-o pădure din localitatea din Oteşani - Vâlcea. Tatăl a sunat la 112  pentru a sesiza dispariţia fiicei sale, la două zile după ce aceasta nu s-a mai întors acasă, scrie adevarul.ro.
 

Abuzată de tatăl său, o fată de 15 ani s-a spânzurat
Comentează 0

Vineri, 15 mai, o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei căutate într-o pădure de pe dealurile din sat. Adolescenta a fost găsită spânzurată de un copac.

În urma anchetei demarate în acest caz, a audierilor tuturor martorilor: familie, rude, prieteni, au ieşit la iveală amănunte terifiante despre viaţa trăită în promiscuitate a Georgianei, în ciuda vârstei fragede, despre calvarul pe care-l trăia în fiecare zi, dar şi mesaje descoperite pe un telefon în care fata îşi acuza tatăl de viol.   Surse din anchetă  au dezvăluit pentru „Adevărul“ că au aflat cum a decurs, în mare parte, ultima zi din viaţa Georgianei Unchiaşu. Astfel, sâmbătă, 9 mai, Suzi, aşa cum o cunoşteau cei din localitate, a cerut voie mamei sale să meargă să cumpere o îngheţată şi nu s-a mai întors. A plecat de fapt la o întâlnire cu o vecină, al cărei prieten venise la ea dintr-o localitate învecinată, deşi era stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.  Acesta a convins o cunoştinţă, un bărbat căsătorit, cu trei copii acasă, să-l ducă până în Oteşani, cu maşina, sub promisiunea că-i va găsi şi lui o fată.
Anchetatorii au descoperit însă că Georgiana era un copil extrem de inteligent, care intrase la liceu, în Horezu, cu o medie foarte bună şi care a terminat opt clase cu peste 9,60.  Acasă însă trăia o viaţă de coşmar, mai spun sursele citate: „Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută... Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat...” 
Intrați aici pentru detalii și foto:  adev.ro/qaiv0p


Scrie un comentariu

trimite