Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ABC la AEROPORT- 2017 - Ziua Întâia (UPDATE FOTO-VIDEO)

ABC la AEROPORT- 2017 - Ziua Întâia (UPDATE FOTO-VIDEO)
Comentează 2

Și a fost o primă seară incendiară, favorizată și de o vreme de început de toamnă ce predispispunea la poezie și care a făcut ca avalanșe de tineri să se îndrepte spre Aeroportul din Arad. Dar  iată pe cei care i-au determinat în primul rând pe atâția spectatori să vină aici aseară și îi vor motiva cu siguranță să vină  și diseară :

B.U.G. Mafia, Subcarpati, Joey Daniel, Bella Sarris, S.P.Y, ParazitiiOfficial, Zdob si Zdub, Alternosfera,, SpectraSoul, Janeret, Dub Motion, Baba Stiltz, Suciu, Omul cu sobolani, trupa TAXI, DJ SHIVER, B-ton, The Case, Groovernatores, Unity of Opposites, Manuel Riva, Dubase, Euphorics + Edge\,, MC, Mighty Boogie, Exile, Elless, Dj N'Alin, DJ Secret, Cips, Toben, Balint:z, Tasteful Indiecency, Somesan, Herck, Iorgovan, Bele Mihai, Bread & Butter, Cici, Razvan Ban, Technicality, Flavius Ichim
The Line, Sound of Arctos, Givulescu Florian-Claudiu, Memphys. Raul D.

ABC este un eveniment de primă clasă, ce intenționează să devină cel mai important festival din regiunea de vest a țării. Am ales să punem accentul pe sprijinirea scenei locale, a artiștilor debutanți dar și a numelor consacrate din industria muzicală autohtonă și internațională. ABC la aeroport- Open Air Festival este organizat de către Asociația Centrul Județean de Voluntariat, Asociația ABC și este susținut de către Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad”- Glad Varga, principalul organizator ABC.

 

Galerie foto (1167)


Scrie un comentariu

trimite