Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A vrut să treacă granița, dar nu semăna cu persoana din buletin

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au oprit la graniță un bărbat din Camerun care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document de identitate belgian care aparţinea altei persoane.

A vrut să treacă granița, dar nu semăna cu persoana din buletin
Comentează 0

Luni, 08.08.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din Belgia.

Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean din Camerun, în vârstă de 40 de ani,  care a intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.

Polițiștii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Scrie un comentariu

trimite