Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A vrut să fie sigur că-și... „ia zborul”: un inconștient de 22 de ani s-a urcat la volan după ce a băut și s-a drogat cu canabis; un altul s-a mulțumit doar cu iarba

Un inconștient de 22 de ani, din Arad, aflat în căutare de senzații tari, a vrut să fie sigur că-și „ia zborul”, așa că s-a apucat nu numai să bea, dar a consumat și canabis, să știe o treabă. De parcă acest lucru nu ar fi fost destul, individul s-a urcat și la volan. Noroc că a fost prins la timp de polițiști. Un alt tânăr,  însă, de data aceasta din Chișineu-Criș, s-a mulțumit doar cu iarba, semn că omul a fost ceva mai calculat. Nu a vrut să le combine.

A vrut să fie sigur că-și... „ia zborul”: un inconștient de 22 de ani s-a urcat la volan după ce a băut și s-a drogat cu canabis; un altul s-a mulțumit doar cu iarba
Comentează 0

„Polițiștii Secției 2 Micalaca au depistat la data de 05 martie a.c., un arădean de 22 de ani care conducea un autoturism pe strada Marcel Olinescu din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă la substanța TH5 (Cannabis) iar cea cu aparatul alcooltest o valoare de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 06 martie a.c., polițiștii Orașului Chișineu-Criș au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Grăniceri, care conducea un autoturism în localitatea Șiclău.

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă la substanța TH5 (Cannabis).

Conform procedurii ambii bărbați au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: ziarulincomod.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite