Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A venit vremea să treci la încălțăminte mai călduroasă. Găsește cei mai hot pantofi ai sezonului

Toamna ne lasă încetul cu încetul, iarna își intră în curând în drepturi. A venit vremea să aducem în discuție cei mai populari pantofi ai sezonului. Ce cizme, ce botine se află peste tot în acest moment? Iată care sunt cei mai hot pantofi ai sezonului.

A venit vremea să treci la încălțăminte mai călduroasă. Găsește cei mai hot pantofi ai sezonului
Comentează 0

Adori toamna și iarna deoarece sunt două anotimpuri care îți permit să obții un look ultra stilat? Abia aștepți să vezi ce surprize îți rezervă tendințele? Un lucru este sigur: în materie de pantofi, stilurile sunt mai degrabă explozive. Dacă și tu ești în căutare de https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/cizme-si-botine/botine pentru a beneficia de un confort sporit în acest sezon citește rândurile de mai jos. De menționat este faptul că vom asista la un festival de botine și de cizme cu toc în toamna anului 2022 dar și iarna. 

Chunky boots devin din ce în ce mai colorate

Botinele cu talpă groasă, cu toc gros erau deja peste tot încă de anul trecut. Le adorăm pentru faptul că sunt ultra confortabile, pentru liniile lor minimaliste care se asortează cu absolut orice. Adesea în formă de Chelsea (cu elasticuri în lateral), anul acesta modelele de chunky boots sunt din ce în ce mai colorate. În sezonul toamnă iarnă 2022 talpa devine verde, albastră, lila…și adorăm acest lucru. Le purtăm alături de o fustă scurtă de culoare neagră, cu o pereche de colanți fanteziști, cu un pulover mai gros în aceeași culoare cu talpa. În acest sezon, culorile pop ne invadează dressingul, în note subtile sau într-o manieră mai radicală.

Cizmele peste genunchi, încă în topul prefeințelor

Acest model de cizme nu mai au nevoie de nicio prezentare deoarece odată cu instalarea sezonului rece femeile au tendința de a deveni din ce în ce mai creative în privința combinațiilor vestimentare. Vestea bună este aceea că cizmele peste genunchi se numără printre tendințele sezoului rece 2022.

Botinele cu platformă revin în forță

Platformele își continuă ascensiunea deja începută sezonul trecut. Botinele cu platformă revin în forță spre marea bucurie a fashionistelor din întreaga lume. Cu cât sunt mai colorate, cu cât sunt decorate cu mai multe paiete, cu atât mai bine. Ideea este aceea ca aceste botine să alungească la maxim piciorul pentru a-i conferi purtătoarei o alură de păpușă, un look exagerat și asumat până la buricele degetelor.

În toamna anului 2022, botinele și cizmele cu toc asimetric sunt încă în tendințe

Un alt toc, o altă tendință. De data aceasta cizmele și botinele sunt dotate cu tocuri speciale, tocurile asimetrice. Văzută la Prada, această tendință suprinzătoare este pe placul unui număr mare de fashioniste. Este o modalitate originală de a obține un look diferit, departe de clasicele botine cu toc.

Cizmele de cauciuc sunt încă în tendințe în 2022

În mod clar anul acesta este dedicat cizmei. Cizme de cauciuc, cizme cu toc, cizme scurte…în lunga listă a modelelor la modă ies în evidență cizmele de cauciuc, ocupă un loc privilegiat. Extrem de populare pe rețelele sociale și nu numai, odată cu sosirea toamnei, le vedem peste tot, mai ales în zilele mai ploioase. Cele mai cunoscute branduri oferă modele inovante, din două tipuri de materiale, metalizate, lăcuite, cu bot ascuțit sau cu bot pătrat…pe scurt, în 2022 la modă sunt cizmele de cauciuc.

Dacă vei alege măcar unul din modelele prezentate mai sus, vei avea parte fără îndoială de o experiență excepțională.


Scrie un comentariu

trimite