Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Ladislau Elek; arădeanul era director executiv al DGRFP Timişoara / UPDATE: Unul dintre cei mai respectaţi finanţişti din vestul ţării

Ladislau Elek, directorul executiv al Direcţiei Regionale a Finaţelor Publice Timişoara, a murit din cauza unui infarct dublu. Avea 63 de ani.

A murit Ladislau Elek; arădeanul era director executiv al DGRFP Timişoara / UPDATE: Unul dintre cei mai respectaţi finanţişti din vestul ţării
Comentează 0

Update 1 Unul dintre cei mai respectaţi finanţişti din vestul ţării

Ladislau Elek a fost unul dintre cei mai respectaţi finanţişti din vestul ţării. După ce a ocupat timp de şase mulţi ani funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, a fost transferat la Timişoara, în funcţia de director executiv al Direcţiei Generale Regionale, unde a răspuns de colectare. Era în 2013, în momentul reorganizării ANAF.

În 2015 a susținut și examenul pentru ocuparea postului de director executiv în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Timişoara, examen pe care l-a promovat cu 85 de puncte la proba scrisă și 95 de puncte la proba interviului. Mai trebuie spus că a fost şi director interimar al Direcţiei Generale Regionale.


Arădeanul era în cărţi să obţină un post de secretar de stat, potrivit informaţiilor noastre, având în vedere experienţa vastă pe care o avea, atât ca director adjunct al fostei Direcţii Generale a Finanţelor Publice Arad, cât şi ca director executiv pentru colectare, în cadrul DGRFP Timişoara.


Scrie un comentariu

trimite