Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început Târgul de iarnă. Locații: piața Avram Iancu și platoul Palatului Administrativ

A început Târgul de iarnă. Locații: piața Avram Iancu și platoul Palatului Administrativ
Comentează 1

La finele săptămânii trecute s-a dat startul Târgului de iarnă din Arad. În două locații din zona centrală a municipiului au fost amplasate zeci de căsuțe, de unde cei interesați pot cumpăra produse alimentare, ornamente, decorațiuni, dulciuri. Târgul își va închide porțile anul viitor, pe data de 10 ianuarie.

 

În piața Avram Iancu și în zona Palatului Administrativ din Arad au fost amenajate căsuțele din care arădenii pot să își procure cam tot ce au nevoie pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

De la cârnați, caltaboși, jumări, diferite tipuri de salam, mâncăruri calde, plăcinte, gogoși grecești, colac secuiesc, băuturi alcoolice și nealcoolice până la diferite obiecte ornamentale și dulciuri – toate pot fi găsite în cele două locații amenajate de autoritățile locale.

În piața Avram Iancu au fost amplasate 32 de căsuțe de lemn, iar în zona Primăriei Arad alte 28 de căsuțe. Astfel, arădenii pot merge timp de 45 de zile pentru a-și cumpăra cele necesare sărbătorilor lunii decembrie.

"Eu vin de ani buni la aceste evenimente pentru a-mi vinde preparatele. Am la vânzare cârnați de diferite tipuri, mici, vin fiert, caltaboși, maioș, jumări, pește. E o perioadă plină pentru noi, e mult de lucru, dar sper ca efortul nostru să merite", ne spune Mircea Santău, unul dintre comercianții din piața Avram Iancu.

Și iluminatul festiv are rolul lui în această ecuație. Autoritățile locale au amenajat plase de beculețe, dar și alte ornamente festive atât în zona Palatului Administrativ, cât și în zona pieței Avram Iancu.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite