Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost sfinţită cantina socială „Sfântul Ierarh Nicolae” a Arhiepiscopiei Aradului

Cantina socială „Sfântul Ierarh Nicolae” a Arhiepiscopiei Aradului, renovată integral, a fost sfinţită joi, 4 martie 2021. Slujba de sfinţire a fost oficiată de către Preasfinţitul Părinte Emilian Crişanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, dimpreună cu un sobor de slujitori, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a ostenitorilor de la Centrul Eparhial, a autorităţilor locale şi a angajaţilor cantinei.

A fost sfinţită cantina socială „Sfântul Ierarh Nicolae” a Arhiepiscopiei Aradului
Comentează 0

La finalul slujbei de sfinţire, Chiriarhul arădean a rostit un cuvânt în care a arătat buna colaborare dintre Arhiepiscopie şi autorităţile locale, pentru folosul obştesc, mai ales pe latura social-filantropică, mulţumindu-le tuturor celor ce s-au implicat şi au susţinut acest proiect benefic pentru cei nevoiaşi.

La rândul său, Părintele Gheorghe Gligor, vicar eparhial şi consilier social, a prezentat un raport detaliat cu lucrările de renovare desfăşurate, adică: au fost executate lucrări de modernizare și renovare: schimbat acoperiş şi pardoseală, reparații capitale, modernizare sistem electric, termic, ventilație, cameră frig, cameră congelatoare, renovarea spațiilor de tranșat carne, pește, legume, depozit de alimente, bloc alimentar, grupuri sanitare și sala de mese. Lucrările de renovare au fost coordonate de Arhid. Mircea Proteasa, consilier economic și ing. Dan Popovici.

Părintele vicar a adus mulțumiri tuturor colaboratorilor care au contribuit la finalizarea acestor lucrări absolut necesare dotării și amenajării corespunzătoare, în baza Legii Sănătății Publice, a spațiilor cantinei sociale a Arhiepiscopiei Aradului. Între instituțiile și firmele care au sprijinit lucrările de renovare au fost amintite: Consiliul Județean Arad; Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad; Selgros Arad; Compania Națională de Gaz; SC. Renovam LGA SRL; PFA Mihai Flondor; SC. West Electric SRL; SC. Piygmalion SRL(firma care s-a ocupat cu scrierea proiectului); SC. Karymar SRL.

Iustin Popovici

Intraţi AICI pentru mai multe detalii, FOTO şi VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite