Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost semnat contractul pentru apă și canalizare la Tisa Nouă și cartierele din Fântânele unde acestea lipsesc

Nicolae Dolha anunță că a fost semnat contarctul pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare la Tisa Nouă și cartierele din Fântânele unde aceste utilități lipsesc.

A fost semnat contractul pentru apă și canalizare la Tisa Nouă și cartierele din Fântânele unde acestea lipsesc
Comentează 0

„Începutul de an vine cu o veste foarte bună pentru locuitorii din  Tisa Nouă și din Fântânele. Am semnat contractul pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor din cadrul proiectului „Extindere rețea de apă și canalizare în localitatea Fântânele și înființare rețea de apă și canalizare în localitatea Tisa Nouă”, proiect prin care vom introduce apa și canalizarea în toată localitatea Tisa Nouă și în cartierele din Fântânele unde acestea lipsesc. Este unul dintre proiectele mari la care am lucrat încă de la preluarea mandatului de primar.

Prin acest proiect va fi realizată o rețea de apă cu lungimea de 11.350 m, o rețea de canalizare de 9.760 m și conducte de refulare a apei uzate pe o lungime de 5.215 m. Totodată, vor fi construite și patru stații de pompare a apelor uzate”, scrie pe Facebook primarul Nicolae Dolha.

Execuția lucrărilor va fi realizată de către asocierea de firme S.C. Termopro Edil S.R.L - S.C. Tisoti Exim S.R.L, termenul de execuție fiind de 18 luni, începând de astăzi.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite