Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost cel mai gras copil din scoala si a ajuns printre cei mai ravniti burlaci

Nathan Hewitt, un tânăr de 23 de ani, a fost în copilărie cel mai gras copil din Marea Britanie.Medicii au fost extrem de îngrijorați privind starea lui de sănătate, însă acesta a reușit să slăbească într-un mod care a uimit pe toată lumea.

A fost cel mai gras copil din scoala si a ajuns printre cei mai ravniti burlaci
Comentează 0

Era cel mai gras copil din Marea Britanie și nu știa ce sa mai facă pentru a scăpa de această povară. A observat că dieta strictă și exercițiile dau roade, așa că s-a ținut foarte serios de acest tratament.

 

baiatgras2.jpg

În copilărie, Nathan își petrece timpul în fața televizorului, mâncând fast food și jucând jocuri video. Nu făcea sport și deși vedea că starea lui de obezitate se agravează, acesta se complăcea în situație.

obezbun.jpg

În prezent tânărul este complet diferit. A pierdut din greutate, are o masă musculară demnă de invidiat, face sport și merge la sală și chiar îi încurajeazî pe alți țineri să-i urmeze exemplul.

obezbun1.jpg

Privind înapoi la aceea perioadă, Nathan spune că nu poate să creadă că era controlat de acea mentalitate și că nu avea grijă de el. „Cred că la un moment dat mi-am spus că este de ajuns și atunci a început schimbare”, mărturisește el. 

A renunțat la obiceiurile vechi, nu mai joacă nici un fel de joc video, viața lui este extrem de activă și se desfășoară în jurul cuvântului sport. 

În câțiva ani a reușit să slăbească foarte mult și a ajuns un bărbat extrem de sexy.

Sursa stirile.rol.ro


Scrie un comentariu

trimite