Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A cerut-o în căsătorie, dar ea l-a refuzat. După 10 ani, femeia a avut parte de un şoc

Un tânăr s-a îndrăgostit iremediabil de o fată de bani gata. Cei doi s-au văzut de câteva ori până când ea a aflat că bărbatul cu care iese în oraş nu provine dintr-o familie înstărită. Întrucât relaţia lor devenea tot mai serioasă, el a cerut-o în căsătorie.

A cerut-o în căsătorie, dar ea l-a refuzat. După 10 ani, femeia a avut parte de un şoc
Comentează 0

I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era sărac.

„Ce câştigi tu într-o lună eu cheltui într-o zi. Cum te-ai gândit să mă ceri de nevastă? Uită-mă şi caută-ţi o femeie care să îşi permită să trăiască în sărăcie cu tine”, a fost răspunsul tinerei pentru îndrăgostit.

Cu inima rănită, bărbatul a plecat de lângă ea şi i-a urat numai bine în viaţă. Timp de 10 ani nu a putut s-o uite. La un moment dat, cei doi s-au întâlnit într-un centru comercial, iar femeia bogată l-a abordat. L-a recunoscut uşor căci era neschimbat: „M-am căsătorit cu un tip care câştigă 15.700 de dolari pe lună. Puteai câştigă mai mult?”. Femeia avea o răutate de nedescris, iar tânărul de altădată, care între timp a devenit un bărbat în toată firea, continua să suspine în sufletul tău, dar de data această îi era mai mult milă de ea decât de el.

Soţul femeii se apropie de cei doi şi îl salută pe tânărul îndrăgostit: „Bună ziua. Văd că o cunoaşteţi pe soţia mea”. Bărbatul, bine educat, i-a răspuns: „Bună ziua, mă numesc Carter”. 
Bărbatul femeii i s-a adresat apoi soţiei sale: "Dragă mea, vreau să ţi-l prezint pe şeful meu. El e responsabilul pentru proiectul de 100 de milioane de dolari la care lucrez”. Femeia se uită în stânga şi în dreapta, dar nu vedea pe nimeni.

Apoi soţul ei continuă: „Domnul Carter, am multe lucruri importante să va spun legate de acel proiect. Sper că ne întâlnim la o cafea să discutăm mai multe”. Femeia a intrat în stare de şoc şi şi-a dat seama că a auzit bine. Sărăntocul pe care l-a refuzat este acum mai bogat decât soţul ei:

– „Asta era şeful tău?”

– „Da, draga mea. E un om destul de umil, a avut o viaţă tare tristă. Mi-a zis că a iubit o femeie şi a cerut-o în căsătorie, dar ea l-a refuzat pentru că pe vremea aia nu avea bani. A muncit mult să îşi depăşească statutul şi a devenit unul din cei mai de succes antreprenori din America. E interesant cum te poate schimbă o femeie. Bine că nu am întâlnit o astfel de cretină în viaţă mea”.

Femeia a înghiţit în sec şi şi-a dat seama că viaţa este precum o oglindă. Dacă eşti mândru şi plin de prejudecăţi, îndepărtând oamenii de lângă tine din cauza condiţiei sociale, roată se va întoarce într-o zi, iar cel pe care l-ai judecat s-ar putea să îţi dea de mâncare.

Sursa: teotrandafir.ro


Scrie un comentariu

trimite