Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A cerut-o de soție și i-a dat un inel cu diamant. Apoi, ea a găsit chitanța

În loc să se bucure că își va petrece restul vieții alături de bărbatul iubit, o femeie s-a plâns pe Internet că inelul primit odată cu cererea în căsătorie este prea mic și ieftin.

A cerut-o de soție și i-a dat un inel cu diamant. Apoi, ea a găsit chitanța
Comentează 0

”M-a cerut de soție și mi-a dat inelul pe care l-a ales – un diamant solitaire în aur alb. Am fost foarte bucuroasă și am acceptat, dar am fost dezamăgită când am văzut inelul. Piatra era prea mică”, a scris femeia.

”Nu îmi displace inelul în sine. Și eu aș fi ales tot un diamant solitaire. Dar îmi displace culoarea aurului și piatra care e prea mică.”

De parca asta nu era de ajuns, proaspăta logodnică a fost nemulțumită și de costul inelului. Ea a găsit chitanța de la magazin și a fost dezamăgită să afle că iubitul ei a fost cam ”zgârcit”.

”Are un salariu mare și de obicei este foarte generos. M-aș fi așteptat să dea mult mai mulți bani pe o bijuterie care e așa de importantă”.

Evident, toți cei care au citit postarea acestei femei au fost foarte critici la adresa ei. Oamenii i-au spus că valoarea sau aspectul inelului nu sunt așa de importante și că ar trebui să fie fericită pentru cererea în căsătorie.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite