Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, la Covăsânț / UPDATE:

Un accident rutier a avut loc în urmă cu aproximativ o oră, la ieșire din localitatea Covăsânț, la care a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare. La locul accidentului au intervenit descarcerarea ușoară a Detașamentului Arad și un echipaj de ambulanță SAJ Șiria. 

A ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, la Covăsânț / UPDATE:
Comentează 0

Update 1

Astăzi, în jurul orei 13,50, pe raza localității Covăsânţ a avut loc un accident rutier, un caz de autoaccidentare. Un arădean de 57 de ani a condus un autoturism pe DJ 708 B, dinspre Şiria spre Lipova, și la km 9+800 m a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton. În urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul auto, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 


Șoferul a fost extras din mașină și predat echipajului SAJ. Din primele informații, se pare că mașina ar fi intrat în șanț și a lovit în plin un cap de pod. 

Vom reveni cu mai multe informații. 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite